Lakáskeresés

Lakáskeresés

Jó tudni:

A relokációs folyamat egyik legfontosabb része a legmegfelelőbb otthon megtalálása. Ezt jól tudjuk és ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan otthonra leljenek ügyfeleink, amelyek igényeiknek a leginkább megfelelnek. Azt gondoljuk, hogy nagyon fontos, hogy az aláírt bérleti szerződés a cég és a kiküldött alkalmazott érdekeit ugyanúgy védjék/képviseljék.

Ha megbízol bennünket, a legmegbízhatóbb ingatlanközvetítő cégek ajánlataiból állítjuk össze ajánlatunkat. Tapasztalataink alapján tanácsot adunk a tulajdonosokkal kapcsolatban, valamint arra vonatkozóan, hogy milyen pontokat érdemes beletenni a bérleti szerződésbe a jövőbeli esetleges problémák elkerülése érdekében. A továbbiakban segítünk a bérleti szerződés megírásában, és a vállalatod, illetve külföldi munkavállalód számára lehető legelőnyösebb feltételek kialkudásában a folyamat során.

Hogyan tudunk segíteni?

  • Széles spektrumú ajánlatot készítünk el a legmegbízhatóbb ingatlanügynökségek ajánlatai alapján.
  • Gondoskodunk arról, hogy a bérleti szerződés a vállalatod és a munkavállalód érdekeit is védje.
  • Átadás-átvételi jegyzőkönyvet készítünk a beköltözés során. Tapasztalatunk szerint az ingatlan adatainak ilyen módon történő rögzítése segít a kiköltözéskor esetleg felmerülhető problémák elkerülésében.
  • 200-300 fényképet készítünk a bérelt ingatlanról a beköltözés napján a kezdeti állapot rögzítése érdekében. Ez is a kiköltözéskor esetleg felmerülhető problémák elkerülésében segít.
  • EST gondoskodik arról, hogy a tulajdonosok visszaadják a biztonsági letétet a bérleti szerződés végeztével.
  • A bérleti szerződések lejárati időpontját figyeljük, és ha szükség van rá, akkor azokat meghosszabbítjuk, módosítjuk, elkészítjük a bérleti szerződés felmondását, valamint segítséget nyújtunk az esetlegesen felmerült jogi viták esetén.

Kapcsolat

Expatriates Services Trust Kft.

Hungary 1138 Budapest, Danubius utca 6. V/1

Telefon: +36 1 878 0710

Fax: +36 1 878 0712

Mobil: +36 30 692 4884

Email: info [at] expatserv [dot] hu

Írj nekünk

Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.