Munkavállalási és tartózkodási engedély beszerzése

Munkavállalási és/vagy tartózkodási engedély

Jó tudni:

Az Európai Unió állampolgárai nem kell, hogy munkavállalási engedéllyel rendelkezzenek, munkavállalójuk egy “anonim regisztrációt” kell megtegyenek számukra a Munkaügyi Központban. Az Európai Unió állampolgárai annak érdekében, hogy legálisan végezzenek munkát Magyarországon lakcímkártyával kell rendelkezzenek, melyet a megfelelő hatóság határozatlan időre állít ki.

Nem EU-s állampolgároknak munkavállalási és tartózkodási engedélyre van szükségük magyarországi munkavégezésükhöz. Mindkét engedély évente, vagy minden második évben hosszabbítandó, attól függően, hogy milyen időszakra lett kiállítva az eredeti dokumentum.

Hogyan tudunk segíteni?

  • Az idegenrendészeti folyamatok során az adminisztrációs munkát maximális mértékben átvállaljuk a humánpolitikai munkatársaktól. A munkaadó céget és a külföldi munkavállalót minimális, elkerülhetetlen mértékben vonjuk be a folyamatokba. Gondoskodunk arról, hogy az idegenrendészeti dokumentumok időben elkészüljenek.
  • Ha velünk dolgozol, biztos lehetsz abban, hogy az idegenrendészeti dokumentumok időben elkészülnek és külföldi munkavállalód időben elkezdheti munkáját Magyarországon.
  • Rendszeresen tudatjuk veled az idegenrendészeti törvények/szabályok esetleges változását annak érdekében, hogy mindig friss információd legyen a vonatkozó előírásokról.
  • Az idegenrendészeti dokumentumok lejárati időpontját figyeljük, és lejáratukról időben tájékoztatunk téged.

Kapcsolat

Expatriates Services Trust Kft.

Hungary 1138 Budapest, Danubius utca 6. V/1

Telefon: +36 1 878 0710

Fax: +36 1 878 0712

Mobil: +36 30 692 4884

Email: info [at] expatserv [dot] hu

Írj nekünk

Az űrlap beküldése a Mollom adatvédelmi irányelveinek elfogadását jelenti.